• Кървавата история на Комунизма

  Масовите убийства на Ленин: Кървавата история на Комунизма


  20-ти Век е най-кървавата част от историята. Това видео показва до какви зверства доведе безбожната идеология на Марксизма-Ленинизма.


  За първи път философията позната като Материализма (на Демокрит) е пропагандиран отново, за да се сложи края на вярата. Материализма е единствената философия която могат да противопоставят срещу религията. Подкрепяйки Материализма, Маркс и Енгелс се възползват от идеята на Диалектиката, че цялото развитие е резултат на конфликти. От там философията им започва да се нарича Диалектически Материализъм.


  Трябва им материалистичен отговор на въпроса за сътворението. Този отговор идва от друг Англичанин, Чарлс Дарвин. В теорията си, Произхода на видовете, заявява, че живота се е развил чрез серия от случайни инциденти. Теорията му обаче няма достатъчно научен фундамент. Но той намира подкрепа от Маркс и Енгелс. Книгата му, Основите на Естествения Подбор става основата за написването на Историческия Материализъм, по думите на самия Енгелс.

  Първа част: Кървавата история на Комунизма


  Влиянието на Дарвин и Маркс нараства едновременно. 1871, Френската революция, дава шанс за първия кървав експеримент върху Марксистките идеи. Църкви и правителствени згради са унищожени, вярващи хора са прострелвани от Комунистическите комуни. Този първи експеримент на Комунистите е подтиснат от правителството, но довежда 18 000 жертви.
  (Бърз и нередактиран превод от видеото)

  Масовите убийства на Ленин: Кървавата история на Комунизма; Ролята на Дарвинйс

  Днес няколко книги и многобройни свидетелства от политици признават следния факт, без Преп. Муун никога нямаше да спрем Комунизма.. Прочети Муун унищожи Комунизма

2 коментара:

 1. Десетилетия наред ни убеждаваха, че религията е нещо мракобесно и ни отклоняваха от очевидното, че престъпленията срещу човечеството са производни именно на възгледа, наричащ себе си „а-теизъм˝

 1. Да припомня прословутата мисъл на Сталин, че “убийството на един човек е престъпление, а убийството на милиони е статистика”.

Related Posts with Thumbnails
© 2008 София 1000, ул. Георги Бенковски 25, e-mail: ffwpu@mail.bg, За нас | Събития

Последни публикации

Молитви на желанието

ДУХОВНИЯ СВЯТ

Възстановяване

Божията воля и света

Божествения принцип

Принципа

Предсказанията 2012