• Интервю с синът на д-р Мун: Кук Джин Мун


    Интервю с Кук Джин Мун, Тонгил груп
    Известно списание в Корея публикува интервю на синът на религиозния лидер, Сан Мьон Мун, със снимка на корицата.
    Източник: Tongil Group

    Един бизнес фокусира вниманието на света поради глобалната си мрежа и флага на промяната. Това е "Тонгли груп", основана от преп. Сан Мьон Мун, главата на Обединителната църква.

    Кук Джин Мун е четвъртия син на основателя на Обединителната църква. Той поема ръководството на бизнесите на световното движение на баща си, като менъджер. Той започва да реструктурира всичките фирми и ги извежда от финансовите им затруднения до невоятно ниво на печалби. За 3 години те вече печелят милиярди и постигат невероятно подобрение и стабилност.



    В миналото фирмите са имали много хубави и полезни за обществото идеи но малки резултати. Сега той въвежда ново професионално ниво на мениджмент основан на научните възможности.

    Един от успешните бизнеси на Тонгил груп е един от най-добире планиснки курорти в Корея. Вече 70 процента от инвестициите на Тонгил груп са в областа на туризма.

    Групата Тонгил има огромна мрежа от бизнеси, медийни компании, хотели, курорти, училища и университети... "Това което свързва тези стотици бизнеси в единна мрежа е нашата вяра", обяснява Кук Джин Мун. Религиозната страна и бизнеса са напълно независими, но целите и визията зад тях се основава на идеалистичните им усилия за световен мир и по-добър свят.

    "Баща ми е религиозен лидер и целата му за създаването на тези бизнеси не е парите, а целта за образованието на обществото", заявява синът на Мун.

    Тъй като Папата се намира в Италия милиони туристи се стичат там всяка година. Милиони мюсюлмани посещават Мека, по същите причини. Това е от голяма полза за развитието на страната. Центърът на Обединителната църква е Корея и с нарастването й все повече Корея ще става център на внимание. "Моето желание е Обединителния бизнес да се развие така, че да допринесе за културното развитие на страната ни." Развитието на Обединителната църква ще донесе много предимства за развитието на Корея по множество начини.

    Факт е че Църквата на Корееца се развива много по-бързо от която и да било друга религия през историята. За по-малко от 50 години тя се развива в една от най-влиятелните световни религии. Поради това Института за изучаване на световните религии определи църквата на Сан Мьон Мун като най-успешната религия на 20 век.


0 коментара:

Related Posts with Thumbnails
© 2008 София 1000, ул. Георги Бенковски 25, e-mail: ffwpu@mail.bg, За нас | Събития

Последни публикации

Молитви на желанието

ДУХОВНИЯ СВЯТ

Възстановяване

Божията воля и света

Божествения принцип

Принципа

Предсказанията 2012