• Какво ни донесе "Светския Хуманизъм"?

    .
    СТАТИСТИКА:
    Какво ни донесе "Светския Хуманизъм"?

    Автор: Juliuts | Любов | Семейство | Възпитание


    Молитвата бе забранена в училищата, а порнографията и абортите легализирани. Правата на хомосексуалистите надминаха нашите. Сексуалната революция дойде комплект с наркотиците.. Либерализма и Хуманизма завладяха културата и доведоха до следните мрачни статистики. Вижте видеото!.





    Преди 50 години започна Контра-културната революция. Тя бе протест срещу консервативните ценности с център вярата и родителите. Но какво ни донесе тя?

    Това което преди 50 години бе неприемливо в домовете на невярващите днес вече е нормално дори в домовете на повечето християни. Според изследване само 4% от израстващите деца днес ще приемат християнската вяра.

    Но затова пък, 1 от 4 ще употребява наркотици; 1 от 3 ще се напива всеки месец; над 340 000 ще абортират за една година

    Според статистиката, над 90% от приелите Христос, имали предбрачни сексуални връзки, преди да навършат 20 години. А разводите са нарастнали с над 700% за последните 70 години.

    Това което ще вложим в децата сега ще определи бъдещите 50 години на човечеството. Но какво виждат децата израствайки? 9 от 10 деца са гледали порно в интернет. 1 от 10 деца бива изнасилено. Половината от децата не са вече девствени и над 1 милион малолетни са бременни в момента. Резултатът е повишена детска престъпност, самоубийства, злоупотреба с наркотици.

    Както пише Тим Ла-Хей в книгата, Битка за съзнанието, "Повечето злини в света днес могат да се проследят до Хуманизма". За влиянието на Светския Хуманизъм над децата можете да прочетете още в:


    Най-опасната секта днес:
    Хуманизмът


    Отнема едно поколение за да се промени курса на човечеството, за да се промени доминиращата култура... Образованието на младите би трябвало да ги формира като личности със зрял характер, способни да създадът здрави и щастливи семейства. От това зависи здравето на бъдещото общество. Съвременните либерални-хуманистични ценности са насочени точно срещу това. Време е да се осъзнаем и спрем тази разрушителна тенденция.


    Как започва злото: Те съгрешват със сексуалните си части
    “Зони на Мира” в конфликтните райони!
    Движението за истински семейства и световен мир
    Видео с картини на 12 годишната Акиана!

    СИЛАТА НА МИСЪЛТА




    .

7 коментара:

  1. Анонимен says:

    За съжаление, това е абсолютната истина.В един форум ревнаха срещу мен, щото хомосесуализма бил нещо разрешено от библията и едва ли не богоугодно, цитирам " защото и някой от животните правят така"!Не някой, само животни правят така!Радвам се, че има и хора, които все още мислят нормално!доброто най-накрая побеждава!

  1. Анонимен says:

    На фундаменталният ислямизъм му пречи християнството, на християнството му пречи хуманизма и т.н. Не разбирам какво лошо видяхте в хуманизма?! Но виждам много лошо в институцията "семейство". Още повече в тази, наречена "християнско семейство". Африканските племена, които нямат семейства в този смисъл, да не би да са по-лоши от нас?! Но не, всъщност те са се заблудили и ние ще ги вкараме в правият път. И тези прегърнали хуманизма и културните различия - и тях ще ги вкараме в лоното на "християнското семейство". И с какво сме по-добри от една Алкайда тогава? В методите?
    Препоръчвам на всеки, да препрочита културната антропология от време на време, за да не се самозабравя и да залита по подобни глупости, като тази. Ужасна статия, а още по ужасно е, че някой ще повярва на твърденията в нея. Най-вече, заради преекспонирането на проблемите с децата. А те, драги господа, започват именно поради несъстоятелността на институцията "християнско семейство". Моля се, никой да не вярва на подобни статии, за да стане този свят поне малко по-спокоен и по-хубав!

  1. Поправка:
    1. На фундаменталните ислямисти им пречи аморалността на запада, а тя никак не е християнска.
    2. Ако не разбираш какво лошо има в хуманизма и разбиването на семействата, просто си сляп. Всички социални проблеми произтичат от разрушаване на семействата. Провери статистиките.
    3. Според теб трябва да четем антропологията за да пожелаем да се върнем към първобитното общество. Прочети историята; сексуалната аморалност е причина за упадъка на всички велики цивилизации.
    4. Днешната сексуална аморланост води към неизбежно саморазрушение. А отрицателната раждаемост и без това обрича аморалното западно общество...

    Съжалявам, че съществуват безсъвестни и безотговорни хора като теб, които са сляпи за очевидните факти.

  1. Анонимен says:

    Статията става за религиозна пропаганда сред зрителките на телевизионни сериали.И дотам.Останлото е популизъм,кухи фрази и невежество в расо!Всяко човешко същество има нужда от това да вярва в нещо и да организира своя мироглед според някакви норми.Всяко!И когато "официалните вярвания" не му дават това,той си намира алтернативни. Политика, идеологии, езотерика, музика, спорт, интереси и къде ли не се формират "неофициални" заместители и социални групи със своя характерна и отличаваща ги "нравственост".Истинският запалянко не е по-малко "вярващ" в своя отбор,отколкото един правоверен комунист, правоверен нацист, вярващ в НЛО и т.н.Това,че нямат "голяма религиозна вяра" е по-скоро проблем на съществуващите ортодоксални религии.Формирали се преди много векове те са толкова изостанали от съвременноста и развитието на обществото,че го докараха дотам, символ на религиозен човек да е нискообразован,беден и изостанал.Далеч назад са останали времената,когато познаването на свещените писания е било символ на начетеност и познание!Това важи за всички религии.И ако те не си дават сметка за това,си е за тяхна сметка.Отиват на бунището на историята.Светът нито е започнал нито ще свърши без Моисей,Исус и Мохамед.Те са част от човешката история,но самото общество няма почти нищо общо с времената когато са се появили.Се ла ви,господа свещеници!Ще трябва да си потърсите друг бизнес!

  1. Статията не изказва никакви мнения, а е чисто и просто статистика. Част от нея е неприятна на вярващтие, показвайки техния провал да живеят морално според вявата си.

    Другата част от фактите са неприятни на аморалните хора, които искат да си държим очите затворени и да не забелязваме разрухата която отричането на ценностите донесе в последните 60 години.

    Що се отнася до вярата; Хуманизмът наистина идва като реакция от злоупотребите, грешките и корупцията всред вярващтие. Но хуманизма отива в обратната (дори по-лоша крайност, отричайки всички ценности). Хуманизмът пренебрегва факта, че Основните 5 религии издигат морални ценности, които водят човечетвото към напредък. Религията е основата на културата и нито един режим през историята не е могъл да унщожи вярата на хората. Напротив, тези коиот са отричали и преследвали религията винаги са упадали и изчезвали.

    Статистически факт е, че днес Европа изглежда по-скоро като малцинство, като средновековен динозавър с Атеистичното си отношение.

  1. Gigibin says:

    Статията е крайна.
    1. Има много религии и неможе да карате хората да вярват, точно в Христианското семейство.
    2. Не се величайте много, ние не сме много по - различни от животните, може да сме върха на хранителната верига, но това е всичко. Дете на майката природа, или на Господ, Аллах или както искате го наречете.
    3. Естественият порив при хората, за секс настъпва в побертета, това е нещо естествено, ако мислите, че не е то тогава Бог трябва да е допуснал грешка, но кой сте вие, че да съдите Бог и въобще, защо съдите хората - нима не бе написано в Библията, който е безгрешен нека първи хвърли камък. А ако това е естесвено, то тогава да променим, човешките норми по божествение, нека всички да започнем да се женим на 12-13-14 като циганите, тогава всички ще са създали "христиански семейства" и ще умрът от глад, ако трябва сами да се изхранват.
    4. Имам приятел дълбог христианин, протестант. Много изключително добър човек, но не е щастлив. Не прави секс, измъчва се постоянно в страх от Бога и Ада, не е щастлив, не се усмихва.
    Духовността е хубаво нещо, но не я бъркайте с религията, това от което Обществото има нужда е духовност, не религия, религиозните хора са мъртви, те вървят, против естествената си природа, пример дадох вече по - горе има още много.
    5.Гейовете, на мен не ми пречат, познавам няколко много интелигентни хора, с ценности, какво против тях имате, не говоря за онази изкуствена показност и "педерасттия", която се показва, това е нещо друго, това е парадиране, не хомосексуализъм, хомосексуализмът е естествено явление, в пренебрежимо малки размери, което по своето естество, по никакъв начин не заплашва обществото.
    6. Много от проблемите, който се пораждат, са от съвсем друго естество, може би дори тясно свързани с христианството. По един или друг начин в Библията е написано, че жената трябва да уважава мъжа и че общо взето му е подчинена.
    6.1. Първо, това в своята същност е явление, което дълго време се е третирало погрешно, с лишаване на много привилегии от жените.
    6.2. Второ в момента това "равенство", за което всички тръбят се тълкува погрешно, Жени щангиски - грозно, нелепо. Жените се впуснаха да се съревновават с мъжете и света почва да се обръща с главата надолу. Жените вършат мъжка работа, а мъжете стават все по мързеливи. Аз лично вярвам, че човек не е нито 100% жена нито 100% мъж, във всекя жена има по нещо мъжко и то не бива да бъде заприщвано, но не бива и да му се дава превес, същото важи и за всеки мъж - нима не ви се е случвало да клюкарствате ?
    Това може би е първопричината за всички тези негативни явления, който са обяснени. Родителите необръщат достатъчно внимание на децата си, за това не е нужно да си Христианин или въобще религиозен. Баща ми не е хич по тези неща, но съм имал добро детство и съм научил много от него, признателен съм на родителите си и ги уважавам. Това, че той не ходи на църква, е и, но нито ме спира да отида, нито ме насилства да ходя. Имам свобода да избирам сам. Човек, който не живее в страх (дали от Ада, Бод, Семейство или както всичките могат да се обобщят някакъв вид Общество), е човек който живее пълноценно следва естественият развой на събитията, това е един силно духовен човек, свободен, с естествени и непринудени ценности.
    В днешно време сме достатъчно ограничени от светцкото общество и норми, моля не ни ограничавайте допълнитело като ни карате да се ръководим и по Библията.
    Ще завърша с цитат от Оскар Уайлд
    "Когато съм жастлив, винаги съм добър, но когато съм добър рядко съм щастлив"

  1. Благодаря за коментара!

    1. Всички религии смятат семейството за основна градивна единица на обществото, а извънбрачният секс за най-голямия и непростим грях.

    Коренът на злото

    Сексуалната развратеност е по-разрушителна и от атомна бомба. Тя е причината за упадъка на всички големи цивилизации в историята.

    2. Ние сме много по-различни от животните! Имаме вечен дух, което ни дава способности да творим, да се любуваме на красотата. За разлика от животните, ние не сме ръководени само от инстинсктите си, а можем морално да решаваме поведението си.

    3. Поривът за секс е най-прекрасно нещо дадено ни от Бог. Сексът е това което кара един мъж и жена да се научат да живеят един за друг и се развият всеотдайна, безусловна и вярна любов. Сексуаната любов създава нов живот и е нещо свято.

    Истинска любов

    А свободният секс унищожава тези идеали. Той е основан на повръхностност, егоистично използване на парньора, нежелание за вярност и отговорност. Свободният секс разбива сърцата на младите и по статистики е главната причина за младежките самоубийства. Свободният секс оставя милиони самотни майки и деца без бащи. Свободния секс води до насилие над другия пол. Той е унищожителен за морала и устоите на обществото.

    4.Нито Християнстото, нито която и да било друга религия, вяра или философия не е дала разрешение на проблема с аморалността и освобождаването на хората от егоизма.

    Прочетете Обединителния принцип, който дава реални практически разрешения в тази насока.

    5.Гейовете и хомосексуализмът не е естествено явление. Факт е, че не могат да си създадът потомство. Ако можеха щеше да е естествено. Тази промяна на сексуалната ориентация е резултат от липсата на баща в сейейстото (незаинтересуван както бащата на Гигибин, от предния коментар) или сексуално изнасилване в ранна възраст (90% от обратните). Друга, още по-основна причина за гей ориентацията е обсебващото емоционално влияние на майката.

    За щастие Хомосексуализма се лекува

    Тези психически травми от детството се лекуват и хиляди хомосексуалисти стават отново нормални и щастливи хора. Няма как да изпитаме истинско щастие и изпълним целта на живота си без да преживеем родителската любов.

    Знаем факта, че жертва на обратните са малолетните деца. Това е престъпност и наказуемо със затвор. Ако се спазва закона, почти всички обратни трябва да са в затвора.

    6. Семейството е много по-важно от вярата и религията за възпитаването на любов и морал, както и за здравото общество.

    Семейството е училище на любовта

    Ако родителите имат любов помежду си и отдават зряло внимание на децата си - всички социални проблеми щеше да изчезнат. Тогава нуждата от религия и вяра щеше да изчезне.. понеже от здравите истинки семества биха се появили общество, нация и свят на доброто.

    7. Както има абсолютни физически закони има и абсолютни духовни закони. Манипулативния израз "естествени и непринудени ценности" има в предвид "Релативизъм-Хуманизъм" (да няма ценности).

    Хуманизма е най-опасната секта днес

    Хуманистичната идея, че всеки може да си възприема негови ценности е невъзможен абсурд, водещ до проблемите, които виждаме в света, но не и до нищо добро.

Related Posts with Thumbnails
© 2008 София 1000, ул. Георги Бенковски 25, e-mail: ffwpu@mail.bg, За нас | Събития

Последни публикации

Молитви на желанието

ДУХОВНИЯ СВЯТ

Възстановяване

Божията воля и света

Божествения принцип

Принципа

Предсказанията 2012